Azt a lelkesedést, hagyományt és testvéri összetartást, amit ebben a sorozatban (Sütünk, tesó? – The fabulous baker brothers – 2011) a két srác bemutat… Na én is szeretném! Ahogy néztem a sorozatot, bár engem a kenyeres receptek fogtak meg jobban, a kenyér és a hús találkozása miatt fantasztikus gasztronómiai élmény volt. Néha azon veszem észre magam, hogy a TV-ben látottak közben érzem az ízeket, annyira sikerül ráhangolódjak egy-egy műsorra.

[custom_frame_center]
126a3d0a-daa3-4cec-8a0e-f8b73b57e078_625x352[1][/custom_frame_center]

A testvérpár angliai, felmenőik pékek voltak 5 generációig, úgyhogy például a kovász kultúrájuk 56 éves (volt 2011-ben, most már 58)! Egyikük pék, másikuk hentes. Versengenek egymással, de mint két jó testvér. Élvezetes.

Port.hu-ról a “fülszöveg”

Két testvér, akik tökéletesen kiegészítik egymást a konyhaművészetben, hiszen az egyikük pék, a másikuk pedig szakács és hentes – ők vezetnek minket el a gasztronómia legmélyebb bugyraiba. Ötgenerációs pék múlttal a hátuk mögött, Tom és Henry beavatnak minket a kézműves konyha legnagyobb titkaiba. Minden egyes részben a fiúk feltűrik az ingujjukat, előveszik a lisztet, és megmutatnak nekünk egy szuperfinom receptet. Persze nem csak kenyér és sütemény hever majd az asztalon, hanem ínycsiklandozó töltelékek és köretek is.

 

Neked van kedvenc főzős sorozatod? Oszd meg!