A kenyérre olvasztott sajttal nekem szinte bármit el lehet adni. Melegszendvics sajt nélkül nem is melegszendvics. Viszont, hogy mi van alatta… Na arra álljon itt két példa:

Húsos melegszendvics:

Fél kg párizsit darálj le húsdarálón 10 dkg szalonnával (lehet jó húsos), ha gondolod főtt, füstölt tarját is darálhatsz vele együtt kb 10 dkg-ot, majd egy fej hagymát, és keverd el az egészet egy nagy pohár tejföllel, majd szükség szerint sózd (figyelve, hogy a szalonna és a füstölt áru mennyire sós…) borsozd.

gombas_melegszendvics_1[fusion_builder_container hundred_percent=

Gombás melegszendvics:

Fél kg gombát pucolj meg és szeletelj fel, majd párold meg olajon egy kis sóval. 3 dl tejből 3 ek liszttel főzz besamelt , majd adj hozzá 5 dkg vajat és a kész gombát.

 

Ezzekkel a krémmel kend meg a kenyereket, majd reszelj rá sajtot és mehet a sütőbe grill fokozatra ~10 percre.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]