Az egyik első blog volt gasztronómia témában, amit követtem. Fantasztikus, általában olasz ihletésű receptek, igényes saját fotókkal tarkítva, némi személyes hozzáfűznivalóval… Kriszta szem előtt tartja, hogy a háziasszony nem robotol órákat a konyhában, viszont igényesen készít a családnak étket. Legyen ízletes, és nézzen ki jól! Emellett legyen egészséges és tápláló.

[custom_frame_center] dolcevitablogheader[/custom_frame_center] Kedvenc receptem tőle egy kenyér érdekes módon. A tökéletes ropogós lyukacsos kenyér. Ráadásul még munka is alig van vele, de időben kell gondolkodni. Én az új évet ezzel a kenyérrel nyitottam. Barátaim lestek is, hogy “nemmondod, hogy ezt most sütötted…” Pedig de 🙂 Észre sem vették, hogy a konyhában eltöltöttem kb. 2×3 percet, hogy a kenyeret a sütőbe dughassam, majd a virslihez már a friss kenyeret ettük.

A blog mellett webshopot is üzemeltet, és már “offline” boltjuk is van. Ami náluk nagyon tetszett: olívaolaj kóstolón vettem részt, és tartanak kisszériaszámú, minőségi olívaolajokat (kisebb-nagyobb kiszerelésben), valamint szicíliából hozatnak télen (január-február) narancsot, amelynek kezeletlen a héja! (tehát nyugodtan be lehet főzni héjastul), illetve citromot.

Jah, és majdelfelejtettem, két könyve is van! Az egyik a Dolce Vita, a másik a Főzd magad, amely díjat is nyert, és tényleg minőségi a kivitelezése! Fantasztikus fotók… Ez utóbbi meg is van, és már készítettem belőle ezt-azt…